מתכון

תפוח אדמה "מדורה" מטוגן

אפיית תפוח האדמה בתנור לפני הטיגון גורמת לו להיות פריך מתמיד

7,798 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
תפוח אדמה "מדורה" מטוגן של שף מאור אהרון. צילום: אפיק גבאי
תפוח אדמה "מדורה" מטוגן של שף מאור אהרון. צילום: אפיק גבאי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

עוטפים היטב את תפוחי האדמה בנייר כסף. אופים את תפוחי האדמה העטופים בתנור, במשך שעה, בחום מקסימלי (עדיף 300 מעלות, אם יש בתנור הביתי).

2

מצננים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות גדולות.

3

יוצקים לסיר טיגון שמן עמוק, מכניסים חצי בצל, מחממים היטב את השמן ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד הזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.