מתכון

תרד מאודה עם גבינת כבשים

השף גיא גמזו מגיש מתכון קליל, בריא וטעים שמשלב בין תרד טרי וגבינת פטה

5,671 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
תרד מאודה עם גבינת כבשים של שף גיא גמזו. צילום: רמי זרנגר
תרד מאודה עם גבינת כבשים של שף גיא גמזו. צילום: רמי זרנגר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

יוצקים מים לסיר גדול עד שלושה רבעים מגובהו, ומביאים לרתיחה. מכניסים את התרד השטוף לסיר, מערבבים ומקפידים שכל התרד יהיה מכוסה במים. מבשלים למשך דקה.

2

מסננים את התרד ומעבירים לצלחת הגשה. מפוררים את הגבינה מעל התרד, ויוצקים מעל את מיץ הלימון. מערבבים את שמן הזית עם השום הקצוץ ומזלפים אותו מעל הכל. מגישים חם.