החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
חולטים את התרד במים חמים כעשר דקות ומעבירים למי קרח. לאחר צינון טוחנים את התרד למחית ומוסיפים בהדרגה את הפלפל, השום והג'ינג'ר תוך כדי טחינה.
2
מכניסים את פרוסות תפוחי האדמה לסיר עם מים ומביאים לרתיחה, מבשלים עד להתרככות קלה (לא בישול מלא). מוציאים, מסננים מהמים ומעבירים לטיגון קל במחבת עם שמן לקבלת מרקם קראנצ'י-פריך.
לרוטב
3
מחממים את הגי (החמאה המזוקקת) במחבת, מוסיפים את זרעי הכמון ואת הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את השום ואת קוביות העגבנייה. מוסיפים את הכורכום וממשיכים לבשל דקות אחדות. מוסיפים למחבת את תערובת התרד הטחון ושלוש כוסות מים. מוסיפים גארם מסאלה וממשיכים לערבב. מתבלים במלח ולקראת סיום הבישול מוסיפים את תפוחי האדמה הקראנצ'יים.