להעצמת הטעם וכדי להתקרב לטעמי המקור הוספתי גם תבלין גריל, שמשמש לרוב לתיבול עוף.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
2
מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פסטה ומבשלים לדרגת אל-דנטה.
3
מסננים את הפסטה היטב ומעבירים לקערה. יוצקים שמן זית, מערבבים ומצננים לגמרי.
4
מוסיפים תבלין גריל, מלח וגבינת פרמזן ומערבבים. משטחים את הפסטה בתבניות בשכבה אחת.
5
אופים כ-40 דקות עד שהפסטה זהובה. מדי פעם מערבבים.