מתכון

בלילה לקרפים מלוחים

השף יונתן בודק מקרפרי ברטון מלמד אתכם להכין קרפים מושלמים, ובמה למלא אותם כדי שיהפכו לכוכבים של שולחן החג

24,183 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
קרפ מלוח של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן
קרפ מלוח של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד קבלת בלילה אחידה. מניחים לבלילה לתסוס מעט.

2

משמנים מחבת בחמאה או בשמן, יוצקים מצקת מבלילת הקרפים למרכז המחבת ומטים אותה בעדינות כך שתימרח על כל שטח המחבת או שמורחים בעזרת מגב לקרפים. כשהדפנות מתחילות להשחים הופכים את הקרפ בעזרת ספטולה, ממתינים 30 שניות ומסירים מהמחבת.