בתאינלד הכבישה נעשית במי קוקוס טריים (מומלץ לנסות).
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים את כל החומרים (לא מרתיחים) ומוזגים על בצלי השאלוט. מניחים לכבישה מחוץ למקרר כ־24 שעות. הבצלים הכבושים יישמרו במקרר עד חודשיים.
את בצלי השאלוט הכבושים נהוג להגיש בתאילנד לצד מאכלי קארי משום שהטעם החמוץ–מתוק שלהם והופכים את הקארי לקליל
בתאינלד הכבישה נעשית במי קוקוס טריים (מומלץ לנסות).
מחממים את כל החומרים (לא מרתיחים) ומוזגים על בצלי השאלוט. מניחים לכבישה מחוץ למקרר כ־24 שעות. הבצלים הכבושים יישמרו במקרר עד חודשיים.