מתכון

ברווז צלוי בלימון ורוזמרין

הברווז הזה הוא הדבר הכי קרוב לבשר ציד שאפשר למצוא בארץ

7,435 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2020
ברווז צלוי בלימון ורוזמרין של דיוויד פרנקל. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה אסיף
ברווז צלוי בלימון ורוזמרין של דיוויד פרנקל. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה אסיף

הוא הולך מצוין עם מתיקות וחמיצות (בעונה אפשר להחליף את הלימון בתפוזי דם עסיסיים).

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מפזרים שיני שום בתבנית פיירקס גדולה.

3

מורחים את הברווז בחמאה, מתבלים במלח ומניחים בתבנית. מפזרים עליו וסביבו פרוסות לימון ורוזמרין.

4

צולים 50-40 דקות עד שהברווז מוכן והעור פריך.