החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים את הפפריקה, הכמון, הפלפלים ועלי הדפנה במטחנת תבלינים עד קבלת תערובת אחידה.
2
מחוררים את נתח הבשר בסכין חדה ומכניסים לכל חור שן שום אחת.
3
מושחים את הנתח בתערובת התבלינים ועוטפים בבד חיתול.
4
מניחים בקופסה מחצית מכמות המלח הגס, מניחים את הנתח ומכסים ביתרת המלח הגס.
5
מניחים מעל קופסה עם מים כדי ליצור לחץ.
6
עוטפים את הכל בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 48 שעות.
7
מוציאים את הנתח ופורסים דק.