החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־220 מעלות. מסדרים גזרים ופלחי הדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. יוצקים מעל שמן זית וסירופ מייפל ומערבבים קלות. מפזרים תימין, מלח ופלפל וצולים כ־10 דקות עד שהירקות משחימים.
הוסיפו לכל הכתום־צהוב הזה גם תפוזים בכמה צבעים ותקבלו מנה שהיא תענוג לעיניים ולחך
מחממים תנור ל־220 מעלות. מסדרים גזרים ופלחי הדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. יוצקים מעל שמן זית וסירופ מייפל ומערבבים קלות. מפזרים תימין, מלח ופלפל וצולים כ־10 דקות עד שהירקות משחימים.