החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי:
אופן ההכנה
1
מרסקים גבינה, חמאה וחלמון במעבד מזון למרקם משחתי. מוסיפים את יתר החומרים ומעבדים בפולסים רק עד לאיחוד החומרים (יש להימנע מעיבוד יתר). מעבירים לשקית ומקררים 30 דקות.
2
חוצים את הבצק ויוצרים 2 גלילים. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקפיא למשך שעה (אפשר להקפיא עד חודשיים).
3
מחממים תנור ל-180 מעלות.
4
מברישים את גלילי הבצק בביצה ומגלגלים בקצח. פורסים לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
5
אופים כ-12 דקות עד הזהבה. שומרים בכלי אטום.