טיפ: הכינו את הצ'ימיצ'ורי לפחות יום אחד לפני שאתם מתכוונים לאכול אותו. ככל שהוא "עומד" יותר זמן, כך טעמיו משתבחים
מה עוד אפשר לעשות עם צ'ימיצ'ורי?
טוסט קטן עם צ'ימיצ'ורי, בצל ירוק וטונה מעושנת קולים פרוסות באגט מרוחות בשמן זית במחבת פסים עד להזהבה. מורחים כל פרוסה בצ'ימיצ'ורי בנדיבות ומניחים פרוסות טונה מעושנת. מפזרים מעט צ'ילי קצוץ ובצל ירוק קצוץ, מזלפים מעט שמן זית ומגישים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל החומרים בקערה ומעבירים לצנצנת עם מכסה. שומרים במקרר עד חודש.