החומרים טבלת מידות ומשקלות
לחזה עוף
לירקות הצלויים
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את העוף
1
מחממים תנור במצב וואקום ל־70 מעלות צלזיוס. מחלקים את חומרי העוף בין שתי שקיות וואקום ואוטמים. מכניסים לתנור לשעה, ומניחים בצד.
מכינים את הירקות
2
מחממים תנור ל־220 מעלות על מצב טורבו. מערבבים את כל חומרי הירקות בקערה ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור וצולים כחצי שעה עד שהירקות מתרככים ומשחימים קלות.
הרכבה והגשה
3
מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה. מוציאים את חזות העוף מהתנור ומניחים במחבת עם נוזלי הצלייה. צולים 2 דקות מכל צד.
4
מסירים מהמחבת, פורסים ומגישים על מצע של ירקות צלויים עם מעט חומץ בלסמי מצומצם מלמעלה.
איך מוציאים את המקסימום מחומרי הגלם שלנו? התנור משולב הסו־ויד המתקדם של חברת AEG מאפשר לבשל מנות בטמפרטורה אידיאלית ומותאמת כך שגם הטעם והערכים התזונתיים נשמרים וגם המרקם לא נפגם.
תנור AEG משולב אדים וטכנולוגיית Sous Vide (סו־ויד) הוא התנור המושלם לבשלן הביתי, שאינו מתפשר על תוצאות הבישול שלו. התנור בעל הטכנולוגיה פורצת הדרך לשימור מקסימלי של הטעמים והערכים התזונתיים של המזון, יגלה לכם עולם חדש של טעמים שלא הכרתם. בנוסף, לתנור מגוון תוכניות בישול ואפייה קלאסיות ובשילוב אדים, ניקוי עצמי בקיטור וחיישן Food Probe שבודק את הטמפרטורה המדויקת בתוך המזון לקבלת תוצאות מושלמות, פעם אחר פעם (תנור דגם BSK289233M).