מתכון

בהרט ביתי

תבליני הבהרט לא נקלים לפני הטחינה ולכן כשמשלבים אותו בבישול מומלץ לטגן תחילה במחבת לפתיחת הטעם ושחרור הארומה

79,064 בשלנים התעניינו במתכון זה
טוחנים בבית בהראט של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
טוחנים בבית בהראט של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים במטחנת תבלינים או בעזרת מכתש ועלי. שומרים בקופסה אטומה במקרר עד חודש.