החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מקרמלים בצלים על אש קטנה עם מעט שומן אווז כ־20 דקות. מסירים מהאש.
2
מלהיטים מחבת נוספת וצורבים בה את שני סוגי הכבדים עד שהם משחימים קלות ובמידת עשייה רייר. מתבלים במלח ופלפל, מעבירים לקערה ומצננים.
3
מוזגים קוניאק למחבת עם משקעי הכבדים ומבעירים אותו עד לאידוי.
4
טוחנים את הכבדים עם המשקעים והבצלים בבלנדר ומוסיפים בהדרגה שומן אווז קר עד שהוא נטמע בתערובת.
5
מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד, יוצקים את תערובת הכבדים, משטחים ומעבירים למקרר לשעה לפחות או עד שהטרין יציב.
6
בהגשה פורסים את הטרין בעזרת סכין חמה ומגישים לצד פרוסות בגט וחרדל.