'ל
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת או ווק עם שמן קנולה ושמן שומשום. מוסיפים בצל, פלפל וגזר ומקפיצים 3-2 דקות עד שהם מתרככים מעט.
2
מוסיפים את הכבדים ומקפיצים 5-4 דקות עד שהכבדים שחומים מבחוץ אך עדיין מעט ורדרדים בפנים.
3
מערבבים סויה, מירין, צ'ילי מתוק וחומץ בקערית קטנה ויוצקים על הכבדים. מבשלים עוד 3-2 דקות להסמכה, טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
לפני ההגשה:
4
מפזרים שומשום, אגוזים ובצל ירוק מעל.