שימו לב לפטנט המפרום, שיוצר כריכונים קטנים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית
אופן ההכנה
מכינים את הכריכונים למילוי
1
מורידים את הקצוות של הבגט, חותכים אותו לפרוסות בעובי 2 ס”מ וחותכים כל פרוסה במרכזה כמעט עד הסוף (כמו בשיטת המפרום), כך שנוצרים כ -10 כריכונים המחוברים בקצה אחד.
ממלאים וקולים
2
יוצרים מקבץ משולש מהבטטה, הגבינה והבצל הירוק. פותחים ומרחיבים את הכיס בכל כריכון בעזרת האצבע ויחד מכניסים את המקבץ לתוך הכיס.
3
מחממים מחבת צלייה עם פסים לחום בינוני-גבוה. משמנים מעט את המחבת, מברישים את כריכוני הברוסקטות בשמן זית משני הצדדים וקולים 3 דקות מכל צד או כמעט עד חריכה. אם רוצים משפשפים את הצד החם יותר בשן שום. מגישים מייד.