החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד השמן. יוצרים מהתערובת קציצות קטנות (בקוטר של 4 ס"מ).
2
מחממים את השמן בווק על אש בינונית ומטגנים את הכדורים כ-3 דקות (כל צד כדקה וחצי).
השפית סוואלי אלדר מכינה קציצות עוף שמקבלות שדרוג תאילנדי
מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד השמן. יוצרים מהתערובת קציצות קטנות (בקוטר של 4 ס"מ).
מחממים את השמן בווק על אש בינונית ומטגנים את הכדורים כ-3 דקות (כל צד כדקה וחצי).