החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים את החלב לטמפרטורה של 40-35 מעלות, מוסיפים את השמרים, הסוכר והמלח וממיסים.
2
מוסיפים את הביצה והקמח ומערבבים היטב עד קבלת תערובת במרקם יוגורט. מתפיחים את התערובת מכוסה בטמפרטורת החדר במשך 3.5 שעות. במהלך שעות התפיחה יש להוריד את נפח התערובת בכף כ-3 פעמים ולכסות.
3
יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים אותן במעט שמן על אש בינונית משני הצדדים.
מגישים
4
אפשר להגיש את הלביבות בגרסה מתוקה, עם שמנת חמוצה מעורבבת בריבה, או בגרסה מלוחה, עם גבינת שמנת וסלמון מעושן.