החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מגררים את הבצל ומניחים לו להגיר נוזלים.
2
קולפים את תפוחי האדמה ומגררים אותם על פומפייה גסה מעל קערה.
3
מוסיפים ¼ כפית מלח לתפוחי האדמה המגוררים ומניחים להם להגיר נוזלים במשך 5 דקות. מסננים את כל הנוזלים (משתדלים לא לשפוך את החומר הלבן, העמילן). מוסיפים את הקמח, הבצל המגורר ושארית המלח.
4
מחממים שמן במחבת רחבה על להבה בינונית-גדולה. יוצרים לביבות ומטגנים כ-4 דקות, הופכים ומטגנים עוד 3 דקות מצד שני. מוציאים את הלביבות מהמחבת ומניחים על נייר סופג.
להגשה
5
מערבבים שמנת חמוצה ועירית קצוצה ומגישים לצד הלביבות.