מתכון

מאש ופלפלים מוקפצים בג'ינג'ר וסויה

באותה שיטה אפשר להקפיץ עם סוגי ירקות נוספים שאוהבים

23,945 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
מאש וירקות של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
מאש וירקות של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים שעועית מאש בשפע מים רותחים כ-20 דקות עד שהיא מתרככת אך לא מאבדת את צורתה. מסננים ומצננים.

2

מחממים ווק או מחבת גדולה עם שמן ומקפיצים בצל, שום וג’ינג’ר. כשעולה ריח מוסיפים פלפלים, מקפיצים דקה-שתיים ומוסיפים את המאש.

3

מתבלים בסויה, צ’ילי ולימון, מוסיפים בצל ירוק ומורידים מהאש. אפשר לאכול מייד וטעים גם קר.