טיפ: אם תמוללו את הקורנפלור במים בעזרת האצבעות, תזכו למלבי במרקם חלק וקטיפתי וללא סכנה לגושים.
מגישים עם התוספות הללו לפי מה שאוהבים: שערות קדאיף בחמאת קוקוס ושברי שקדים, פירות יער בבלסמי רימונים
קערה בנפח 2 ליטר
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שמים בסיר נוזל קוקוס, מחצית מכמות המים, סוכר ומי ורדים ומביאים לרתיחה על להבה בינונית. מערבבים מדי פעם.
2
טורפים קורנפלור עם יתרת המים בעזרת מטרפה לקבלת תערובת חלקה ללא גושים (אם צריך, ממוללים את הקורנפלור באצבעות).
3
מוסיפים בהדרגה את תערובת הקורנפלור לתערובת הקוקוס הרותחת תוך טריפה מתמדת. ממשיכים לטרוף כ-3-2 דקות על להבה בינונית עד שמסמיך.
4
מסירים מהכיריים ויוצקים לקערת הגשה. מכסים בניילון נצמד ישירות על הקרם, מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות.