החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
ממלאים מים בסיר ומרתיחים. חולטים את התרד במים כדקה ומעבירים מיד למי קרח. מסננים וסוחטים היטב.
2
מכניסים את כל המרכיבים למעט שמן הזית למעבד מזון וטוחנים בפולסים למחית. מוסיפים את שמן הזית ומערבבים עד לאיחוד.
ממרח ירוק, חריף ועסיסי שיכול להחליף את הסחוג הקלאסי
ממלאים מים בסיר ומרתיחים. חולטים את התרד במים כדקה ומעבירים מיד למי קרח. מסננים וסוחטים היטב.
מכניסים את כל המרכיבים למעט שמן הזית למעבד מזון וטוחנים בפולסים למחית. מוסיפים את שמן הזית ומערבבים עד לאיחוד.