החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
לשים את הקמח עם 550 מ"ל מים במיקסר עם וו לישה במשך כ-5 דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים לשעה מנוחה במקרר.
2
מוסיפים לבצק שנוצר את השמרים והמלח ולשים כ-10 דקות נוספות, עד שהבצק חלק למראה. מוסיפים 75 מ"ל מים קרים בהדרגה, תוך כדי לישה.
3
לאחר שכל המים נטמעים בבצק מוסיפים את השמן, השום והכוסברה בבת אחת, ולשים עד שהבצק נאסף סביב וו הלישה. לבסוף מוסיפים את הגבינות.
4
מניחים לבצק לנוח כשעתיים ולאחר מכן מחלקים אותו לחתיכות שוות. מגלגלים את חתיכות הבצק למקלות ארוכים ומניחים אותם על מגש מרופד בנייר אפייה.
5
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-15 דקות.