החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
בסיר עם מים מבשלים את גרגירי החומוס כשעה, עד שהם רכים, מסננים ושומרים את מי הבישול.
2
בסיר גדול מזהיבים את הבצל והסלרי בשמן. מוסיפים תבלינים יבשים וגזר, ומאדים עוד 5 דקות. מערבבים מדי פעם.
3
מוסיפים תפוחי אדמה, עגבניות, מיץ עגבניות, קישואים, חומוס ו4-5 כוסות ממי הבישול שלו.
4
מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40 דקות או עד שהירקות רכים.
5
מוסיפים איטריות, מיץ לימון, פטרוזיליה ונענע, מלח ופלפל. טועמים ומאזנים טעמים.