צנצנת בנפח 250 מ"ל
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים את כל החומרים למעט שמן זית במעבד מזון, וטוחנים בפולסים לתערובת אחידה וגסה. מוסיפים שמן זית ומערבבים בכף עץ. מאחסנים בצנצנת אטומה במקרר עד חודש
הכלאה בין סחוג לטפנד, כאשר הזיתים ממליחים את הממרח, מוסיפים המון שומן ומעניקים לו גוף עשיר
צנצנת בנפח 250 מ"ל
מניחים את כל החומרים למעט שמן זית במעבד מזון, וטוחנים בפולסים לתערובת אחידה וגסה. מוסיפים שמן זית ומערבבים בכף עץ. מאחסנים בצנצנת אטומה במקרר עד חודש