מתכון

סחוג פלפלים וזיתים

הכלאה בין סחוג לטפנד, כאשר הזיתים ממליחים את הממרח, מוסיפים המון שומן ומעניקים לו גוף עשיר

2,019 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
סחוג פלפלים וזיתים של רינת צדוק. צילום: שני בריל
סחוג פלפלים וזיתים של רינת צדוק. צילום: שני בריל

צנצנת בנפח 250 מ"ל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים את כל החומרים למעט שמן זית במעבד מזון, וטוחנים בפולסים לתערובת אחידה וגסה. מוסיפים שמן זית ומערבבים בכף עץ. מאחסנים בצנצנת אטומה במקרר עד חודש