החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים סוכר ומים בסיר קטן מעל להבה בינונית-גבוהה 3-5 דקות עד שהסוכר נמס והסירופ מגיע לרתיחה. יוצקים את הסירופ החם באיטיות מעל העוגה.
2
גיוון: אם רוצים סירופ מתובל מתיחילים בקליית תבלינים שלמים בסיר בו מתכננים להכין את הסירופ: כמו כוכב אניס, 3-2 מסמרי ציפורן, 1 מקל קינמון, 3-4 גרגרי פלפל אנגלי או 2 עלי מרווה כשתי דקות, עד שעולה מהם ניחוח.מוסיפים את המים והסוכר מממשיכים לבשל כרגיל.