החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלט
לרוטב פסטו
לרוטב פונזו
אופן ההכנה
סלט
1
מבשלים את האורז השחור לפי הוראות היצרן שעל האריזה ומניחים לצינון. חולטים במים רותחים את הכרובית ואת השעועית הירוקה במשך כדקה ומניחים בצד לצינון.
רוטב פסטו
2
טוחנים יחד בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת עיסה אחידה.
רוטב פונזו
3
מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
הרכבת המנה
4
קוצצים את הירקות לפיסות גדולות ומערבבים בקערה. מתבלים היטב בשני הרטבים (טועמים כדי שלא להמליח יתר על המידה).