מתכון

סלט גבול לבנון

הכרתי את הסלט הזה בגוש חלב, והוא גאוני בפשטותו

3,311 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
סלט גבול לבנון של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
סלט גבול לבנון של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

אל תיתנו לצבע החיוור של העגבניות הוורודות להטעות אתכם – גם כשהן בשלות מאוד, הן עדיין ורודות והן טעימות ומתוקות נורא.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מקלפים את העגבניות בעזרת קולפן או סכין חדה מאוד (אין צורך לחלוט אותן). חותכים אותן לקוביות גדולות.

2

מניחים את קוביות העגבניות בצלחת הגשה. פורסים דק את הפלפל הירוק החריף ומפזרים מעל העגבניות עם עלי הנענע והריג'לה. בוזקים מלח ומזלפים שמן זית. מגישים.