לפטריות יש טעם עמוק ומרקם בשרני – בסיס אידיאלי למנות קלילות אך מספקות. וחוץ מזה הן גם דורשות מעט מאוד התעסקות ולכן הן פשוט מושלמות להכנת ארוחות בזק בעונה החמה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
מכינים את הפטריות:
1
מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים את כל הפטריות 3-2 דקות עד שהן צרובות מעט. מוסיפים שום ומקפיצים 2 דקות.
2
מוסיפים רטבים, צ’ילי קצוץ ומלח ומטגנים 3-2 דקות עד שהפטריות מוכנות. מצננים לטמפ’ החדר.
לפני ההגשה:
3
מניחים בתוך כל עלה חסה חופן אטריות אורז מבושלות ומעליהן כף גדושה מתערובת הפטריות. מקשטים בעלי כוסברה ואגוזים מסוכרים ומזלפים מעט מיץ לימון.