החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים את כל המרכיבים מלבד שמן הזית במעבד מזון בפולסים עד לקבלת תערובת במרקם גס.
2
מוסיפים שמן זית בהדרגה תוך כדי טחינה עד שהוא נטמע בתערובת. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר עד שבוע.
סלסה ירוקה שאפשר להוסיף לטחינה או לפסטה, למרוח על לחם טוב או לתבל איתה דגים ועוף
טוחנים את כל המרכיבים מלבד שמן הזית במעבד מזון בפולסים עד לקבלת תערובת במרקם גס.
מוסיפים שמן זית בהדרגה תוך כדי טחינה עד שהוא נטמע בתערובת. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר עד שבוע.