החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר ערבוב אטי עד קבלת עיסה אחידה. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב.
2
מוסיפים את אבקת האפייה, הקמח והשקדים ומערבבים לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים את השוקו-צ'יפס ומערבבים באטיות עד קבלת בצק אחיד.
3
מזליפים את הבצק בעזרת שק זילוף (או בכפית) על מגש מרופד בנייר אפייה ויוצרים עוגיות בגודל הרצוי ברווח של 2 ס"מ זו מזו.
4
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות 7–10 דקות עד השחמה. מצננים את העוגיות ומגישים.