החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.
מכינים את המלית:
2
מערבבים את כל החומרים בקערה.
מכינים את תערובת העוגה:
3
מערבבים קמח תופח, סוכר וסוכר וניל בקערה גדולה.
4
טורפים ביצים בקערה נפרדת. מוסיפים שמן, טחינה, גבינה, מיץ תפוזים וקליפת תפוז ומערבבים. יוצקים את תערובת הביצים לתערובת היבשה ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים את העוגה ואופים:
5
יוצקים 1/3 מתערובת העוגה לתבנית ומפזרים שליש מהמלית. יוצקים עוד שליש מהתערובת ומפזרים שליש המלית. מסיימים בשאר התערובת ומפזרים מעל את שאר המלית.
6
אופים 45-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. שומרים מכוסה עד 3 ימים מחוץ למקרר.