החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקראסט מלח
לרוטב (כמויות לפי הטעם)
אופן ההכנה
לקראסט מלח
1
מערבבים את כל המרכיבים עד ליצירת עיסה אחידה. עוטפים את העוף היטב בעיסה - מכסים את העוף באופן אחיד מכל הצדדים.
אפייה
2
מניחים את העוף על תבנית גדולה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כשעה וחצי.
לרוטב
3
בזמן שהעוף בתנור מכינים את הרוטב - מערבבים את כל המרכיבים לרוטב סמיך וירוק.
להגשה
4
הגשה: שוברים את קראסט המלח ומגישים את העוף עם הרוטב.
הצעת הגשה
5
מומלץ להגיש לצד סלט עלים ירוק.