כלים: 8 תבניות אישיות.
מקפיאים את כדורי הלינדור שעות אחדות לפני תחילת העבודה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
ממסים את השוקולד והחמאה מעל בן מארי (או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות). בקערה נפרדת טורפים היטב את הביצים והסוכר. מכניסים את תערובת הביצים והסוכר לתוך השוקולד בהדרגה תוך כדי טריפה (נזהרים שלא לבשל את הביצים).
2
מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שמתקבלת בלילה אחידה. יוצקים את הבלילה לתבניות אישיות עד ל-¾ מגובה התבנית. במרכז כל תבנית מניחים כדור לינדור קפוא.
3
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 8-10 דקות, או עד שהחלק העליון של הפונדנט יציב בצדדים אך עדיין רוטט במרכז.