החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2
מניחים במחבת קרה חמאה, קליפת לימון מגוררת, עלי מרווה, מלח ומים. ממיסים את הכל על אש נמוכה.
3
חותכים את הזוקיני דק ככל האפשר, מתבלים בשמן זית ובמלח ומחממים בתנור בחום של 220 מעלות כ-15 דקות או עד השחמה. מוסיפים למחבת.
4
מוסיפים את הפסטה למחבת, מערבבים עם הרוטב על אש גבוהה, עד שבניעור הפסטה במחבת לא נותר נוזל אחריה והרוטב נדבק לפסטה (כדקה או שתיים).
5
מעבירים לקערה ומוסיפים גבינת פרמזן מגוררת.