מיד כשהפטריות יוצאות מהתנור, מניחים עליהן את הגבינה שנמסה מעט מהחום.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2
מורידים רגליים מהפטריות (ניתן להוסיף אותן למרקים ותבשילים אחרים). מניחים את הפטריות בתבנית כשהחלל ממנו שלפתם את הרגל פונה מעלה.
3
יוצקים מעל הפטריות שמן זית בנדיבות, מתבלים במלח ובפלפל שחור, מניחים מעל גבעולי תימין ואופים 12-15 דקות, עד שהפטריות רכות וזהובות.
4
זורים מעל כל פטריה כף פרמזן מגוררת ומזלפים מעט חומץ בלסמי. מגישים מיד.
לעוד מתכונים עם גבינות, הירשמו לניוזלטר המתכונים של המחלבה מבית יצחק