החומרים טבלת מידות ומשקלות
לצ'ימיצ'ורי
אופן ההכנה
לבשר
1
מערבבים את שיני השום, החרדל, הסויה, הפלפל השחור והתימין הקצוץ. מורחים את הבשר במשרה ומניחים במקרר למשך 3 שעות לפחות.
2
מניחים את הבשר על תבנית עם רשת עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר, מכניסים ל-12 דקות לתנור שחומם מראש ל-240 מעלות. מנמיכים את הטמפרטורה ל-180 מעלות ומשאירים את הנתח בתנור לעוד 20 דקות. מוציאים מהתנור ומשאירים 20 דקות מעל מגש טפטוף.
3
צורבים קלות את הנתח השלם על הגריל ופורסים דק דק. הנתח אמור להיות מדיום רייר, מי שרוצה דרגת עשייה גבוהה יותר יכול לצרוב את הפרוסות על הגריל.
לצ'ימיצ'ורי
4
מערבבים את כל חומרי הצ'ימיצ'ורי, כ-20 דקות לפני ההגשה.
להגשה
5
מניחים על צלחת הגשה את פרוסות הפיקנייה בליווי צ'ימיצ'ורי לטבילה.
משרים את הבשר במשרה 3 שעות לפחות.