החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מוציאים את בשר האבוקדו מהקליפה, מסלקים את הגלעין ומרסקים את האבוקדו למחית אחידה (אפשר באמצעות בלנדר, או באמצעות מועך תפוחי אדמה או מזלג). מתבלים בכל התבלינים.
2
מכניסים את הקמח לקערה גדולה, מוסיפים את מחית האבוקדו ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים מים במידת הצורך.
3
יוצרים מהבצק כ-8 כדורים בגודל שווה. משטחים כל כדור בעזרת כף היד ולאחר מכן "פותחים" כל עיגול בצק בעזרת מערוך ליריעה דקה מאוד, כמו פיתה דרוזית, בערך בקוטר 15 ס"מ.
4
מחממים היטב מחבת גדולה. מבשלים את הפראת'ה על גבי מחבת חמה במשך 2-4 דקות עד שהבצק מוכן.
5
הצעת הגשה: מגישים את הפראת'ה לארוחת בוקר לצד ממרחים וסלט ירקות.