החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים במעבד מזון פלפלי צ'ילי ומלח עד לקבלת משחה. מעבירים לכלי זכוכית מעוקר, אוטמים ומשהים שבוע בטמפרטורת החדר עד שהצ'ילי מתחיל לתסוס. מאחסנים במקרר.
הצ'ילי המותסס מחזיק חודשים במקרר והוא מקפיץ כל רוטב
טוחנים במעבד מזון פלפלי צ'ילי ומלח עד לקבלת משחה. מעבירים לכלי זכוכית מעוקר, אוטמים ומשהים שבוע בטמפרטורת החדר עד שהצ'ילי מתחיל לתסוס. מאחסנים במקרר.