החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ עד הזהבה. מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומעבירים לקערה נפרדת.
2
מוסיפים לתערובת את הקינואה, ממרח הטופו, הפלפל הקלוי והבזיליקום, ומתבלים במלח ובפלפל לבן. מערבבים לתערובת אחידה.
3
חותכים פתח (מעין מכסה קטן) בפלפלים מצד הגבעול ומנקים אותם מהגרעינים. מורחים את הפלפלים בשמן זית וממלאים בתערובת.
4
מניחים את הפלפלים הממולאים בתערובת על המנגל החם לכ-5 דקות מכל צד.