החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מתבלים את פרוסות הסינטה במעט מלח וצורבים קלות (כמה שניות מכל צד) במעט שמן במחבת לוהטת ושמים בצד.
2
מחממים על להבה בינונית סיר עם שמן קנולה וממרח קארי ומערבבים בכף עץ (לפתוח את טעמי הקארי).
3
מוסיפים מעט מקרם הקוקוס וממשיכים לערבב לפתיחת טעמי הקארי. מוסיפים את שאר קרם הקוקוס, חלב הקוקוס, התמרהינדי, הסוכר החום ורוטב הדגים, מביאים לרתיחה ומאזנים טעמים.
4
מבשלים על להבה בינונית עד חצי צמצום, מוסיפים את עגבניות השרי ופרוסות השום ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
5
מוסיפים את פרוסות הסינטה ומגישים, ומעל מפזרים בזיליקום ושברי קשיו (מומלץ מאוד על אורז לבן).