מתכון צ'אטני הינדי מתוק (רוטב אדום) אלעזר אסטיוקר מגיש מעדנים אקזוטיים ירוקים שהולכים נהדר עם רטבים חריפים וצ'אפטי 1,658 בשלנים התעניינו במתכון זה מאת אלעזר אסטיוקר אפריל 2019 צ'אטני הינדי מתוק (רוטב אדום) של אלעזר אסטיוקר. צילום וסטיילינג: דניאל לילה 1 מנה שעה קל כשר צמחוני Facebook PinterestEmailהדפסה 0שיתופים 12,353צפיות החומרים טבלת מידות ומשקלות 1/2 ק"ג תמרינדי שלמים שהושרו במים 12 שעות תמרינדי 1 אריזת ואקום ממרח תמרים ממרח תמרים 1 פחית תמצית תמהרינדי תמצית תמהרינדי 1 כף הל הל 1 ק"ג סוכר סוכר 1 כף כמון טחון כמון 1 כף כוסברה מיובשת טחונה כוסברה 1 כף ג’ינג’ר טחון ג’ינג’ר 1 כף פפריקה מתוקה פפריקה מתוקה 1/2 כף פלפל חריף פלפל חריף מעט מלח ים שחור מלח ים שחור אופן ההכנה1 מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים למרקם אחיד. קל כשר צמחוני רטבים אוכל הודי תבלינים