החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
לעוף בציפוי פנקו
1
מדקקים את חזה העוף בעזרת פטיש שניצלים (לא יותר מדי, כדי שהעוף יישאר עסיסי). מצפים היטב את כל חזה העוף בקמח ומעבירים לקערה עם הביצים הטרופות. לאחר מכן מעבירים אותו לקערה עם פירורי הפאנקו (פירורי לחם יפנים). מטגנים את חזה העוף במחבת עם שמן עד להזהבה. מוציאים מהמחבת וחותכים לרצועות.
להרכבת המנה
2
שמים מנת צ'יקן קטסו בכל בנטו בוקס. מסדרים את שאר המנות - ירקות בטמפורה, אורז וניגירי זו לצד זו בתוך הבנטו (ראו הוראות הכנה במתכון לסלמון בטריאקי של צוות סושי בר בזל)