החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפאדג' שוקולד
לפאדג' חמאת בוטנים
אופן ההכנה
מכינים פאדג' שוקולד
1
שמים את כל החומרים בקערה וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד לקבלת תערובת חלקה.
2
יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים ומעבירים למקפיא לשעה להתייצבות.
מכינים פאדג' חמאת בוטנים
3
שמים את כל החומרים בקערה נוספת וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד לקבלת תערובת אחידה.
4
יוצקים על שכבת פאדג' השוקולד ומשטחים. מעבירים למקפיא ל- 4 שעות להתייצבות.
5
חותכים את הפאדג' לקוביות בגודל 3-2 ס"מ. שומרים עד חודש במקרר.