החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים אבקת סוכר, חלב קוקוס וקוקוס בקלחת תוך כדי ערבוב על להבה בינונית, עד שהתערובת נפרדת מהדפנות (כמו בצק רבוך).
2
מערבבים עוד 4 דקות, מסירים מהאש ומחלקים ל-2 קערות. לקערה אחת מוסיפים שוקולד מריר ולשנייה — שוקולד לבן. מערבבים היטב.
3
יוצקים את השכבה הכהה לתבנית, מהדקים ומיישרים היטב. מעבירים למקפיא ל-10 דקות.
4
יוצקים את השכבה הלבנה על הכהה, מהדקים ומיישרים. מקררים עד להתמצקות.
5
חותכים את המשטח לקוביות בגודל ½2 ס”מ.