החומרים טבלת מידות ומשקלות
לגרנולה מלוחה (לצנצנת בינונית)
לסלט ירקות:
אופן ההכנה
מכינים גרנולה:
1
מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מפזרים את שיבולת השועל בתבנית ומזלפים עליה שמן זית. קולים 15 דקות עד שהיא מקבלת גוון זהוב והופכת פריכה. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים וקולים 5 דקות נוספות. מצננים.
מכינים סלט, מרכיבים ומגישים:
3
מערבבים את הירקות ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל. מסדרים בקערה בשלוש קבוצות: יוגורט, סלט וגרנולה מלוחה. אם רוצים מפזרים מלמעלה סומק או זעתר.