אם לא מוצאים פפאיה ירוקה, משתמשים בדאיקון או במנגו בוסרי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
כותשים שום וצ‘ילי למחית במעבד מזון (או בעלי ומכתש). מוסיפים רוטב דגים, חומץ אורז, מים וסוכר ומערבלים למרקם חלק.
2
מעבירים לכלי הגשה, מוסיפים גזר ופפאיה ומתבלים בפלפל לבן. מגישים מיד, אבל גם שעה-שעתיים ייטיבו עם הרוטב.
גיוון:
מכפילים את כמות הגזר ו/או הפפאיה ומגישים בתור סלט של ירקות כבושים. הנוזלים משמשים לתיבול מאכלים שונים, ואת הירקות מוסיפים לרולים שמגלגלים במהלך הארוחה.