הטלאים של האביב הם הכי טעימים, ולכן לא התחכמתי – השתמשתי רק בשום טרי של סוף האביב ובמעט תבלין שווארמה וצליתי את הטלה לאט, כך שהשומן שלו נמס לתוך הבשר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־120 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2
פותחים את הפלדה לדף שטוח בעזרת סכין חדה. מפזרים מלח, תבלין שווארמה, שיני שום ורוזמרין, מגלגלים לרולדה וקושרים בעזרת חוט בשר. מברישים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
3
מעבירים לתבנית וצולים שעתיים. מוציאים לרבע שעה לצינון מחוץ למקרר. בינתיים מעלים את חום התנור למקסימלי. מחזירים את התבנית לתנור וצולים 10־15 דקות נוספות להשחמה יפה.
4
פורסים את הפלדה, מזלפים שמן זית ומגישים.