החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב טחינה־פונזו
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב
1
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב לאיחוד.
מכינים את הבשר
2
מכינים קערה מלאה במי קרח. במקביל, מרתיחים ליטר מים בסיר, מוסיפים מלח ומקטינים את האש. מוסיפים פרוסת בשר לסיר, מנענעים בעדינות את הנתח בעזרת מלקחיים או כף, שולפים מהסיר מיד כשהבשר הופך אטום אך הוא עדיין ורדרד ומעבירים למי הקרח. מסננים ומייבשים בעדינות בעזרת נייר סופג. חוזרים על הפעולה עם כל פרוסות הבשר.
3
מניחים את הירקות בקערת הגשה, מסדרים מעליהם את נתחי הבשר ויוצקים מעל את הרוטב.