החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה
1
מקציפים גבינה עם אבקת סוכר, קינמון, מיץ תפוזים ורום. מערבבים פנימה צנוברים.
2
מצפים 4 כלים אישיים בניילון נצמד, יוצקים אליהם את תערובת הגבינה ומקררים 5 שעות לפחות.
3
מחממים דבש עם הל ותמצית וניל במשך 2 דקות על להבה נמוכה ובזהירות. מסירים מהכיריים ומניחים להתקרר לטמפ’ החדר.
4
מפזרים אבקת סוכר בצלחת בעזרת מסננת קטנה, הופכים את הגבינה מהתבנית האישית למרכז הצלחת, מסירים את הניילון הנצמד ויוצקים עליה רוטב דבש בעזרת כפית.